Jonge Planten Grünewald

Wij leveren een zeer breed, biologisch geteeld assortiment van verschillende veredelaars. Jonge Planten Grünewald is specialist in het bewortelen van perk- en balkonplanten.

Showtuin

Jonge Planten Grünewald is gevestigd in ’s-Gravenzande. Het bedrijf telt 3,5 hectare kasoppervlak. Daarvan is 1,3 hectare bestemd voor het steken en bewortelen van de stek. De overige oppervlakte gebruiken wij voor onder meer bewaren, koelen en afharden.

In de ruime showtuin naast ons bedrijf krijgt u tijdens het seizoen een mooi overzicht van ons actuele assortiment.

1.400 variëteiten

Ons standaardassortiment telt zo’n 1.400 variëteiten. Daarnaast bewortelen wij jaarlijks nog eens ruim duizend overige soorten. Onze focus ligt op balkon- en perkplanten, maar ook voor het bewortelen van kruiden en vaste planten weten klanten ons te vinden.

“Wij bewortelen jaarlijks zo’n 2400 verschillende soorten.“

Nico

“Ik ben begonnen in 1995 als stagiair. Sinds 2008 ben ik mede-eigenaar van het bedrijf. Ik richt mij vooral op de productiegerichte zaken, zoals het aansturen van het personeel en het in de gaten houden van de teelt. Ik ben ook verantwoordelijk voor het assortiment en onze moederplanten.”

Nico Boers, eigenaar

Dennis

“Ik werk hier vanaf 2009. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van Jonge Planten Grünewald. Mijn werk speelt zich vooral op kantoor af. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, planning, uitlevering en verkoop.”

Dennis van Staalduinen, eigenaar

Sonja

“Facturen maken en versturen, debiteuren- en crediteurenbeheer, personeelsadministratie en belastingaangiftes: dat ligt allemaal op mijn bordje.”

Sonja Boers, financiële administratie

Elselien

“Ik ben voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Ik neem de telefoon aan en verzorg de orderverwerking en orderadministratie.”

Elselien van der Wel, orderadministratie

Mart

“Voor Jonge Planten Grünewald doe ik de verkoop aan Nederlandse klanten, met de focus op Westlandse relaties. Daarnaast zorg ik als teeltadviseur voor de nodige teeltbegeleiding bij klanten.”

Mart Zwinkels, verkoop en teeltadvies

Bij Jonge Planten Grünewald staan deze vier kernwaarden centraal in alles wat wij doen: Eerlijkheid, Betrouwbaarheid, Flexibiliteit en Klantgerichtheid.